ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ»! - Περιοδικό Κέφαλος

Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς.


ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ»!




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ραδιόφωνο Λογοτεχνικό Βήμα», είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο με εκπομπές λογοτεχνικών νέων, καλλιτεχνικών νέων, ποίησης (μία εκπομπή με δικά σας ποιήματα και μία εκπομπή με αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες λογοτέχνες), πεζογραφίας (δύο εκπομπές το ίδιο σαν της ποίησης), Οι Νομπελίστες της Λογοτεχνίας, βιβλίων, συνεντεύξεων, παραμυθιού και πολλά άλλα ακόμη! 
Θα μπορείτε ν' ακούτε το σταθμό από το Σάββατο 16 Μαρτίου μέσω των ιστοσελίδων του περιοδικού «Κέφαλος» και της εφημερίδας «Λογοτεχνικό Βήμα, αλλά και μέσω της νέας ιστοσελίδας μας «Ραδιόφωνο Λογοτεχνικό Βήμα» η οποία θα είναι έτοιμη μες την εβδομάδα. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν εκπομπή , μπορούν να μας στείλουν τις προτάσεις τους στο email: radio.logotexnikovima@gmail.com, κι εμείς θα τις αξιολογήσουμε και θα σας ενημερώσουμε (όλες οι εκπομπές γίνονται δωρεάν).
Μπορείτε να κάνετε εκπομπές από όποιο σημείο της Ελλάδας, της Κύπρου ή του υπόλοιπου κόσμου βρίσκεστε και θα μας στέλνετε ηχογραφημένες τις εκπομπές  στο email μας. 
Τέλος, μπορείτε να ηχογραφήσετε είτε μέσω του δωρεάν προγράμματος ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ των Windows είτε μέσω του δωρεάν προγράμματος του Audacity είτε ακόμη ηχογραφώντας δωρεάν μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μανιφέστο