ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 4ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΚΕΦΑΛΟΣ» - Περιοδικό Κέφαλος

Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς.


ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 4ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΚΕΦΑΛΟΣ»




Το λογοτεχνικό περιοδικό «ΚΕΦΑΛΟΣ – Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», προσκαλεί όλους τους λογοτέχνες και τους καλλιτέχνες της Ελλάδας, της Κύπρου και του Εξωτερικού να συμμετάσχουν στο νέο τεύχος του (αρ. 4, Ιανουάριος-Μάρτιος 2019), το οποίο θα εκδοθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2019. Μπορούν να στέλνουν τις συμμετοχές τους έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019 στο email: kefalos.periodiko@gmail.com

Το τέταρτο τεύχος θα έχει ελεύθερο θέμα. 

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να συμμετάσχετε μόνο στις εξής κατηγορίες (ποίηση και διηγήματα δεν γίνονται δεκτά σε αυτό το τεύχος, διότι υπάρχει ήδη πληρότητα):
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ-ΔΟΚΙΜΙΑ: άρθρα ή μελέτες ή δοκίμια.
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: -Παιδικά παραμύθια: έως δύο έργα με ανώτατο όριο λέξεων τις 2500 λέξεις το καθένα, -Παιδικά διηγήματα-ιστορίες: έως  δύο έργα με ανώτατο όριο λέξεων τις 2500 λέξεις το καθένα, -Παιδικά ποιήματα (γίνονται δεκτά): έως τρία έργα με ανώτατο όριο στίχων τους 40 στίχους.
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: γίνονται δεκτά Δελτία Τύπου για λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, νέες εκδόσεις βιβλίων και για ότι άλλο έχει σχέση με τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό.
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ: γίνονται δεκτές παρουσιάσεις παλαιότερων ή νέων βιβλίων με κείμενα που είναι είτε περιλήψεις είτε κριτικές. Επίσης, είναι απαραίτητη και η αποστολή φωτογραφίας του εξωφύλλου ή ακόμη φωτογραφίας και του ίδιου του συγγραφέα ή ποιητή. 
  • ΝΟΥΒΕΛΕΣ ή ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ: γίνονται δεκτές Νουβέλες ή μεγάλης έκτασης Διηγήματα, τα οποία θα δημοσιευτούν σε συνέχειες ξεκινώντας από το τρέχων τεύχος. 
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: γίνονται δεκτές φωτογραφίες για δημοσίευση στο τεύχος. Επίσης, γίνονται δεκτές και φωτογραφίες έργων ζωγραφικής και σχεδίων για να κοσμήσουν τις σελίδες μας.

Τα λογοτεχνικά σας έργα θα μπορούν να κινούνται μέσα στα πλαίσια των εξής θεματολογιών:
  • Ελεύθερο θέμα (έργα ανεξαρτήτου θέματος από τα παρακάτω),
  • Επτάνησα,
  • Κεφαλονιά ή/και Ιθάκη,
  • Κοινωνική κρίση,
  • Πνευματική κρίση.
Επίσης, δεχόμαστε και προτάσεις για οποιαδήποτε συνεργασία για το τρέχων ή τα επόμενα τεύχη. 

Όλα μας τα τεύχη διανέμονται δωρεάν, έχουν ηλεκτρονική μορφή (ebook) και αναρτώνται στο διαδίκτυο -στην ιστοσελίδα του Κέφαλου, όπως και σε πλατφόρμες digital publishing. 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τη συνεργασία σας σε όλες μας τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 1ο χρόνο λειτουργίας του περιοδικού μας.


Πλούταρχος Πάστρας
Λογοτέχνης-Δημοσιογράφος-
Εκδότης Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος


Αντωνία Σαμόλη
Λογοτέχνιδα-
Εκδότρια Λογοτεχνικού Περιοδικού Κέφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μανιφέστο