ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ) - Περιοδικό Κέφαλος

Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς.


ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ)



ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΔΕΚΤΑ: ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ)

Το περιοδικό «Κέφαλος – Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» προσκαλεί ποιητές και συγγραφείς να συμμετάσχουν στο έντυπο ημερολόγιο: «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019», το οποίο θ’ αποτελείται από ποιήματα, διηγήματα και παραμύθια. Σκοπός είναι το εν λόγω ημερολόγιο να μας κάνει παρέα για έναν ολόκληρο χρόνο και να μας ταξιδέψει μέσα από τις σελίδες του στον κόσμο της λογοτεχνίας. 
Το «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019» θα είναι έντυπο και μπορούν να συμμετάσχουν ποιητές και συγγραφείς από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, με ποιήματα, διηγήματα και παραμύθια. Το «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019»  του περιοδικού μας θα εκδοθεί μέσω Εκδοτικού Οίκου. Δεν υπάρχει κόστος έκδοσης από τους συμμετέχοντες -θα το αναλάβει το περιοδικό. Όταν εκδοθεί το ημερολόγιο όσοι από τους συμμετέχοντες θέλουν να το προμηθευτούν, θα μπορέσουν να το αγοράσουν είτε μέσω των βιβλιοπωλείων, είτε μέσω της ιστοσελίδας των Εκδόσεων. 


ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όποιο ή όποια από τα τρία είδη θέλετε: ποίηση, διήγημα και παραμύθι. 
  2. ΠΟΙΗΣΗ: γίνονται δεκτά από 1 έως 5 ποιήματα, έως 30 στίχους το καθένα.
  3. ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ: γίνονται δεκτά είτε 1 διήγημα έως 1.000 λέξεις, είτε 2 μικρά διηγήματα έως 500 λέξεις το καθένα.
  4. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: γίνονται δεκτά είτε 1 παραμύθι έως 1.000 λέξεις, είτε 2 μικρά παραμύθια έως 500 λέξεις το καθένα.
  5. ΠΡΟΣΟΧΗi) αν συμμετάσχετε και στις δύο κατηγορίες διήγημα και παραμύθι ο συνολικός αριθμός των έργων που θα μας στείλετε δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 2 (το ανώτερο 1.500 λέξεις και τα δύο μαζί), ii) αν συμμετάσχετε στην κατηγορία διήγημα ή παραμύθι μαζί με την κατηγορία ποίηση, τα έργα που θα μας στείλετε δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 3 (δηλαδή 1 διήγημα ή παραμύθι και 2 ποιήματα), και iii) αν συμμετάσχετε και στις τρεις κατηγορίες (1 ποίημα,  1 παραμύθι και 1 διήγημα), δε θα πρέπει ο αριθμός των έργων που θα μας στείλετε να ξεπερνούν τα 3, επιπρόσθετα θα πρέπει το διήγημα και το παραμύθι να μην ξεπερνούν μαζί τις 1.500 λέξεις.
  6. Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ θα  γίνεται μόνο μέσω email. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να μας αποστείλετε στο email μας: kefalos.periodiko@gmail.com, τα έργα σας σε αρχείο word, με την ένδειξη:«Για το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2019», μέχρι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μανιφέστο