ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ - Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ (ΝΕΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ) - Περιοδικό Κέφαλος

Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς.


ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ - Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ (ΝΕΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ)




Αγαπητοί φίλοι σε λίγες ημέρες έρχεται μία νέα έκδοση του περιοδικού μας Κέφαλος, το οποίο από το τεύχος αρ. 5 γίνεται πλέον μόνο έντυπο.
Η νέα μας έκδοση θα είναι η πρώτη αμιγώς λογοτεχνική-καλλιτεχνική εφημερίδα το: «Λογοτεχνικό Βήμα - Η Εφημερίδα των Λογοτεχνών», το οποίο θα κυκλοφορεί κάθε δεκαπέντε ημέρες δωρεάν στο διαδίκτυο και από το μήνα Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή. Θα έχει διάφορα θέματα, όπως: λογοτεχνικά νέα, καλλιτεχνικά νέα, φιλολογικά νέα, επιστημονικά νέα, τη στήλη «Τα νέα των Βιβλιοθηκών», άρθρα, συνεντεύξεις (θα δημοσιευθούν εκ νέου όλες οι συνεντεύξεις της δράσης μας: «Σύγχρονοι Έλληνες Λογοτέχνες»), παρουσιάσεις και κριτικές βιβλίων, σάτιρα, προσκλήσεις σε παρουσιάσεις βιβλίων, λογοτεχνικοί διαγωνισμοί και πολλά ακόμη. 
Η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2019 και θα εκδίδεται κάθε 1η και 15η ημέρα έκαστου μηνός. 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ (ΔΩΡΕΑΝ)
===>Αν θέλετε να έρχεται αυτόματα στο email σας κάθε δεκαπέντε ημέρες εντελώς δωρεάν, γραφτείτε στους συνδρομητές του «Λογοτεχνικού Βήματος» (πάντα δωρεάν), στέλνοντας μήνυμα στο email: logotexnikovima@gmail.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 1ο ΦΥΛΛΟ Ή/ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ
===>Αν θέλετε να στείλετε: άρθρο σας (ανεξαρτήτου θέματος) ή δελτίο τύπου έκδοσης του βιβλίου σας ή άρθρο παρουσίασης του βιβλίου σας ή κριτική για το βιβλίο σας ή δελτίου τύπου βράβευσης σας ή όποια άλλη πρόταση θέλετε να μας στείλετε, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας μας τη συμμετοχή σας στο email: logotexnikovima@gmail.com.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
===> Email: logotexnikovima@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μανιφέστο